Pasen of Sint?

HolgoedTraditie

CHOCOLADE FIGUURTJES: EEN MUST!

Of het nu Pasen of de Sint is, de traditie wil dat er holgoed op tafel komt. Ook daar doet Zokola geen concessies qua kwaliteit. De figuren krijgen een dubbel laagje zodat ze lekker krokant zijn. Daarin verschilt de ambachtelijke paashaas van z’n industriële variant  die maar één maal wordt gegoten. Ook het gebruik van goeie basischocolade is van groot belang!

Een grote variatie in figuurtjes is het resultaat van jarenlange investering in de aankoop van nieuwe vormen: van mini-paashaasje tot super paashaas van 47 cm, van het kleine sintje tot z’n mega grote broer van 40 cm,  Zokola heeft het allemaal in huis.

Een aantal figuurtjes bieden wij ook aan in suikervrije chocolade, deze vind je ook bij onze doorverkopers.

 

bedrijfspakketjes

Zokola biedt ook een hele grote range van bedrijfspakketjes voor klanten en medewerkers aan. Of het nu een bescheiden pakketje moet zijn voor een kleine budget of een groter figuur met volledig entourage gevulde chocolade. Mag er ook een chocozoen bij? Of moet het pakket gepersonaliseerd zijn met sticker of wikkel? Het kan allemaal. Vraag gerust naar onze seizoensfolder. We hebben trouwens al een volumekorting van €150 netto.

Gezien de seizoenen een grote drukte met zich meebrengen is het raadzaam om tijdig uw pakketjes te bestellen. Hebt u een specifiek budget, dan werken wij graag een aantal voorstellen voor u uit.

 
Top