Meer dan 30 soorten

ChocozoenenHandgemaakt

Ambachtelijke chocozoenen

Eén van onze topproducten zijn de ambachtelijke chocozoenen. Heerlijk handgemaakte marshmallow wordt aangebracht op een geënrobeerd, knapperig koekje en dan nog eens overtrokken met lekkere chocolade: melk, fondant en wit. Allerhande strooisel of kleurige streepjes zorgen voor een mooie afwerking en smaak.

En, o ja, wij werken met cacao traceable chocolade! CacaoTrace is een programma voor duurzame cacao dat streeft naar meerwaarde voor alle betrokken partijen, van cacaoboer tot chocoladeliefhebber

En niet onbelangrijk! Onze chocozoenen hebben een shelf life van vijf maanden.

Suikervrij alternatief

Tot op heden zijn wij de enige producenten van dit suikervrij alternatief voor de heerlijke ambachtelijke chocozoen. Lekker snoepen moet kunnen voor iedereen!

Deze chocozoenen kunnen vier maanden bewaren. Hoewel we ondervinden dat ze veel sneller worden opgegeten…

Oneindig veel combinaties

Maar de kers op de taart: we hebben meer dan dertig soorten. Een tweede vulling zorgt voor een eindeloze variatie van smaken.Dit geeft een aangenaam en boeiend mondgevoel waarbij de smaken mooi tot hun recht komen. Zo zijn standaard de smaken advokaat, caramel fleur de sel, frisse rabarberpuree, pittige huisgemaakte speculoospasta, Nutella,… Daarnaast ontwikkelen we nog per seizoen (voor- en najaar)aangepaste vullingen: sinaaspuree, koffie bitter, cuberdonganache, aardbei- of framboospuree, ganache van crème brulée, gianduja praliné, mango caramel, extra donkere ganache met oreo-koekjes en vanille afgewerkt met cacao-nibs, manonkoffievulling… De mogelijkheden zijn oneindig!

 
Top