Suikervrij of suikerarm

Suikervrije ChocoladeVerrukkelijk

Onze missie: lekkere chocolade voor iedereen!

Voor de groeiende groep diabetici is het heel vaak behelpen in de zoektocht naar een lekker suikervrij extraatje. Niet als het aan Zokola ligt! Onze suikervrije en suikerarme producten zijn even lekker als de suikerhoudende variant. Zokola maakt een ruim assortiment van standaard producten voor elk wat wils: chocolade schijfjes, studentenhaver of breekchocolade. Ook pralines kan je uitgebreid bij ons vinden: zachte praliné blokjes, krokante praliné met gepofte rijst, ganaches met speculoos, crème brulée, vanille, koffie…, huisgemaakte zachte caramel in melk&fondant, cuvetjes met chocomousse, walnootjes met krokante praliné,  …

En we mogen wat chauvinistisch zijn! In onze vullingen werken wij met suikervervanger ” Zusto” een hoog kwalitatief Belgisch product.

Hou onze site & sociale media in het oog! Binnenkort lanceren wij een gloednieuwe productlijn alweer een herwerking van een suikerhoudende klassieker in een lekkere suikervrije variant! Ons testpanel was onder de indruk en proefde geen verschil met de suikerhoudende!

 

SUIKERVRIJ HET HELE JAAR DOOR!

Net zoals bij het reguliere assortiment hebben wij ook tijdens de seizoenen voor elk wat wils: holle figuren (Pasen &Sint), holle en gevulde paaseitjes, gevulde sintjes… Per seizoen stellen wij ook een lekkere mengeling voor van chocolade met diverse vormen en smaken. Wil je je geliefde verrassen met een suikervrije valentijnmengeling of mag de paashaas wat paasmengeling brengen? Ook als het gure herfstweer om de hoek komt kijken bieden wij troost met een heerlijke en mooie chocolademengeling met eikenootjes, walnootjes, krokante tabletjes…

Zelfs met kerst bieden wij een kleurrijke en smakelijke mengeling aan, alles suikervrij/suikerarm! Zo kunnen de klanten het ganse jaar door genieten van een suikervrij chocolaatje.

Top